Dirk Denoyelle
 
     
       
  -  

De meest veelzijdige cabaretier van Vlaanderen, geflankeerd door de meest veelzijdige toetsenman van Vlaanderen, staat meer dan ooit garant voor een schitterende blok politieke satire, muzikale parodieën op topniveau, spetterend stemmenwerk,... "De Kleine Kant" is meteen ook de titel van Dirks negende theatervoorstelling.

Denoyelle is intussen 12 jaar actief op de planken. Daarvan speelt Kris De Jean al 10 jaar mee als toetsenman. In de vorige theatervoorstelling "Het Beste van 10 jaar Dirk Denoyelle" bleek al hoe goed beide artiesten op elkaar afgestemd zijn. Vandaar dat we vanaf "De Kleine Kant" gerust kunnen stellen dat Dirk Denoyelle eigenlijk een duo is geworden.

Inhoudelijk bouwt de voorstelling verder op Dirks vermogen om in de huid van anderen te kruipen. Maar hij gaat daarbij selectiever te werk dan vroeger. Politieke satire blijft zijn geliefkoosde thema, en wordt aangevuld met parodieën op het betere Vlaamse en internationale lied (Flip Kowlier, De Nieuwe Snaar, Tina Turner, Simon & Garfunkel,…) en universele sketches rond marginale, bevreemdende figuren zoals "de ‘Verzamelaar van Laatste Adems" en "de ‘Zelfstandige Dopkantooruitbater". Ook figuren als Bill Gates en Hercule Poirot maken hun opwachting.

       
 
 

-

  Programma’s

Het Beste Van: samen met Kris De Jean
Solo humoristische interventies
Lezing : De kracht van communicatie
Programma’s op maat

Site
www.dirkdenoyelle.com


Promomateriaal
cd’s beschikbaar

Referenties bedrijfsfeesten
BEA, Computer Associates, Simco, Philips, KBC, Vanhout, Roularta Media Group, NV VCR Van Cauwenbergh, BBL